Pansys
usluge konsaltinga, planiranja, projektovanja, instaliranja i održavanja informacionih sistema u zdravstvu, nabavke prateće opreme i uređaja.

 

Mi nudimo rešenja...
za delimičnu ili kompletnu digitalizaciju klinika i dijagnostičkih centara.

 

Dobrodošli...


Profil firme

Firma Pansys je osnovana 1999. godine kao odgovor na sve brojnije zahteve za uvođenjem telemedicinskih servisa i novih tehnologija koje omogućavaju bolje upravljanje i međusobnu komunikaciju između lekara i medicinskih ustanova, a sve u cilju efikasnijeg rada i smanjenja troškova eksploatacije. Središte firme se nalazi u Minhenu, u Nemačkoj a obavlja delatnost u više zemalja zapadne i centralne Evrope. Naša firma definiše svoju poziciju na tržištu e-Health servisa tako što se pre svega usresređujemo na oblast primene telemedicine u radiologiji, mogućnost stonih i prenosnih računara da prosleđuju, dele i skladište slike i informacije sa dijagnostičkih pregleda pacijenata u digitalnoj formi, uključujući pritom i kompletna rešenja po sistemu "ključ u ruke" (prodaja ili iznajmljivanje dijagnostičke opreme, integrisana informatočka rešenja u zdravstvu i moduli za arhiviranje informacija). Mi primenjujemo naša rešenja shodno vašim potrebama.

Pružamo i usluge konsaltinga, kompletne pre-projektne i tehničko-medicinske analize i e-Health rešenja na fee-for-service bazi po vrlo pristupačnim cenama.

Firma Pansys je od 2001. godine preko svojih promotera aktivno zastupljena i u SEE regionu Evrope, odnosno u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.


Strateške IT usluge u zdravstvu

Mi možemo da vam pružimo niz specifičnih usluga u oblasti teleradiologije, odnosno telemedicine uopšte, zahvaljujući postojanju niza strateških partnerskih odnosa sa vodećim proizvođačima informacionih sistema u zdravstvu, dijagnostičkih uređaja i druge prateće opreme. Naši klijenti zahvaljujući našim rešenjima već sada imaju značajnu prednost na polju tržišta pružanja zdravstvenih usluga u zapadnoj i centralnoj Evropi.


Pansys usluge konsaltinga u zdravstvu informacioni sistemi u zdravstvu prateca oprema i uredjaji kontakt informacijeE-mailPromotivni materijalTehnicka podrska